Jeg har idéer til deg jeg ikke har tenkt på enda...

 

 

Når du nå engang har fått utdelt en spinnvill 180 graders hjerne, kan du jo gjerne bruke den til å finne gode løsninger for andre.

Så hvorfor ikke se om vi kan vende på steken sammen.

 

Har du noe du skal ha markedsført, trenger du en webside som selger eller å få noe skikkelig visualisert?  - Ikke nøl med å ta kontakt.

Gode tanker og idéer kommer gjerne i godt samarbeid.

 

 

Tror du at du trenger et saftig budsjett og et megahipt fullservice designbyrå for å få tilgang til dristige ideer som gir resultater?

Tenk om igjen

 
Siden 1999 har Brandmaker levert friskt og kreativt arbeid for alt fra iskrem til nettsteder med avanserte tekniske løsninger.
Fra emballasjedesign til branding av eiendomsfirma. Fra nettbutikker til restaurantprofilering.

Enten det er å skape en ny merkeidentitet eller en helt ny annonsekampanje; - sett Brandmaker på saken:

For en trykket eller interaktiv kampanje. Logo, branding, nettløsninger eller 3D animering. Vi har også eget, fullt utstyrt fotostudio for effektiv produksjon av innhold til din nettbutikk.

Brandmaker fungerer mindre som et annonsefirma som sitter tvers over bordet på styrerommet og mer som ditt eget senior kreative team. - Som en del av personalet.
Vi tror på "no noncense" design. - Og på å snu på steken.

JARLE INDRØY
Designer

 

 

KEEP IT
SIMPLE,
STUPID!

 

Det er veldig enkelt.  Vi designer det vi liker.

I over 35 år har Brandmaker levert design til alt fra emballasje, grafiske profiler, forretningsfasader, interiør, programmer og reklame.
Utviklet 3D motorer på nett, visualisert, tegnet i 3D og animert for nett. Styrt prosjekter for utvikling av programmer og databaser. Meislet ut strategier og gjennomført prosjekter.

Vi fokuserer på originalitet, god design og smart strategi.

No nonsense og enkelt.